Įveikiame ne kalnus, o save


Kompetencijų vertinimas. Darbuotojų kompetencijų vertinimas paprastai yra tiesioginės paieškos dalis. Šią paslaugą taip pat teikiame įmonių pageidavimu, kai reikia atlikti vidinį darbuotojų karjeros planavimą ir įvertinti jų potencialą. Šia paslauga mielai naudojasi ir pavieniai asmenys, norintys įvertinti savo, kaip vadovo, kompetenciją arba potencialą.

Dauguma mūsų naudojamų metodikų sukurtos JAV žmogiškųjų išteklių kompanijos HR Strategies, kurią įsigijo kompanija Aon Consulting. Mūsų konsultantės Lietuvoje minėtas metodikas pradėjo naudoti dar 1993 metais. 1997 metais jas peržiūrėjo, adaptavo ir aprobavo Britų psichologų asociacija (British Psychological Society) ir Britų sertifikuotų personalo direktorių institutas (British Institute of Certified Personnel Directors – CIPD). Nuo 2005 m. naudojame ir SHL vertinimo metodiką.

Mūsų naudojami testai ir metodikos patikrintos per ilgametę veiklą, skirtingomis kultūrinėmis bei socialinėmis sąlygomis, o praktiniai pratimai nuolat atnaujinami kuriant naujus ar adaptuojant jau turimus pagal konkretaus kliento poreikius. Mumis pasitiki ir mūsų vertinimo paslaugomis noriai naudojasi ne tik klientai, bet ir kolegos – kitos konsultacinės kompanijos.

Remdamiesi ilgamete patirtimi darbuotojų atrankos ir vertinimo srityje, galime teigti, kad mūsų turimas vertinimo įrankių paketas leidžia efektyviai įvertinti vadovų ir specialistų kompetencijas.